Doar cu ei

Doua saptamani doar eu cu ei, doar cu mama lor.

Doua saptamani doar eu cu ei in care ne-am jucat, gadilit, fugarit, am facut multe huta-huta pe picioare. Mi-am resimtit un pic muschii abdominali, dar nu ma plang, oricum trebuie sa-mi lucrez abdomenul dupa doua sarcini.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am iesit in parc la aer liber, unul printre topogane, altul in bratele mele.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am putut sa gatesc aproape in fiecare seara si suficient cat sa ramana si pentru a doua zi la serviciu.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am profitat de vremea frumoasa si am luat mesele pe balcon.

Doua saptamani doar eu cu ei in care el m-a ajutat cat a putut, cum a putut si mai ales din proprie initiativa la preparat mancarea lins lingurile si castroanele, la dus gunoiul seara inainte de culcare, la intins rufele, la udat mini gradina de pe balcon.

Doua saptamani doar eu cu ei in care el a fost mai atent si mai tandru cu sora lui, i-a cedat spre mozolire chiar si unul dintre tractoarele sale preferate.

Doua saptamani doar eu cu ei in care ea a uitat de tot pozitia pe spate la orizontala.

Doua saptamani doar eu cu ei in care a trebuit sa fiu foarte vigilenta la geamuri deschise pentru ca el a dezvoltat aptitudini la catarat pe fereastra, sa nu-i las singuri pentru ca de cele mai multe ori cea mica are de suferit, la tumbele nenumarate ale ei pentru ca pozitia pe spate la orizontala a devenit in sfarsit plictisitoare.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am tras o sperietura cu Mitzi de am crezut ca nu trece noaptea. Este urmarea cazaturii de acum o luna de la fereastra.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am fost bombardata cu intrebarea ”Mama, ce-i asta?”

Doua saptamani doar eu cu ei pline de afirmatiile ”Tata este treaz” sau „Tata doarme” in functie de decalajul orar cu China.

Doua saptamani doar eu cu ei care au fost provocatoare si istovitoare si au scos mici demoni pe ici pe colo dar am avut grija sa-i tinem bine in lanturi atat eu cat si copiii.

Doua saptamani doar eu cu ei de la care nu am avut mari asteptari dar care s-au dovedit pline de momente frumoase petrecute impreuna, de muzica, dansuri topaieli si strambaturi, cantecele,  jocuri, povesti, rasete si zambete stirbe.

Doua saptamani doar eu cu ei in care m-am hranit cu iubirea din ochii lor, cu imbratisari la cerere, furate sau fortate.

Doua saptamani doar eu cu ei in care am dormit toate noptile de la un capat la altul. Va multumesc!

Doua saptamani doar eu cu ei care s-au incheiat astazi cand tatal lor s-a intors acasa.

Doua saptamani doar eu cu ei au fost primele dintr-un sir care vor mai urma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.